Koolivaheaeg

Algusaeg: E, 22.04.2024

Lõpuaeg: R, 26.04.2024

Hind: Tasuta

Valdeku Noortekeskuses on kevadise koolivaheaja (22.04 -26.04) teema inspireeritud noorteinfoportaal Teeviit teemakuudest, milleks aprillis on õppimisvõimalused !
Erinevate tegevuste abil arutleme selle üle, mis on õppimine ning millised valikud üldse õppimiseks ja osaluseks on. Samuti üritame ühiste mõtiskluste ja tegevuste käigus välja selgitada, mis on mitteformaalne õppimine ja kuidas noorsootöö saab õppimis– ja osalusvõimaluste avastamisel abiks olla.
 

 

Esmaspäev 22.04

Sel päeval lähevad noorsootöötajad Nõmme tänavatele, et luua kontakte ning tutvustada noortekeskust ja meie tegevusi ka nendele noortele, kes muidu noortekeskusesse ei satu. Eesmärgiks on suurendada noortekeskuse ja meie tegevuste nähtavust ning tuua noorsootöö noorteni seal, kus nad parasjagu viibivad. 

NB: Noortekeskuse lahtiolekuaegu see tegevus ei muuda! 

 

Teisipäev 23.04

Greta Orehhova,  aktiivne noor täiskasvanu Valdekus, Erasmus+ võrgustikus ja Europeersis, jagab oma kogemust ja erinevaid mitteformaalse õppimise võimalusi Erasmus+ programmide kaudu. 

See tegevus algab kell 15:00 ja lõpeb kell 16:30 ega vaja eelnevat registreerimist. 

 

Kolmapäev 24.04

  • 14.00 Lauamänguturniir: King of Tokyo, Terraforming Mars

Turniirist saab osa võtta maksimaalselt 11 noort. Kui soovid kindlasti osaleda, siis kirjuta Roula.Abdelhay@nomme.ee või vaata rohkem infot all pool:

Turniir

 

Neljapäev 25.04

Brain Gamesi mängujuht tuleb õpetama mänge, mis aitavad arendada koostööoskusi. Seeläbi mõistavad noored paremini meeskonnatöö tähtsust ja väärtust, arendavad usaldust teiste vastu, suureneb empaatia ja omandatakse sotsiaalseid oskusi. 

See tegevus algab kell 14:00 ja lõpeb kell 17:00 ning nõuab eelnevat registreerimist. Registreeruda saab alloleval vormil :

Registreerimine

 

Reede 26.04

 Piltide keel töötuba, milles keskendume kuulamise ja keskendumise olulisusele õppeprotsessi osana.  

See tegevus algab kell 14:00 kuni 14:45 ja kell 17:00 kuni 17:45 ega vaja eelnevat registreerimist. 

 

 

Kui soovite lisainfot või on lisaküsimusi, siis kirjuta: Roula.abdelhay@nomme.ee