Nõmme Vaba Aja KeskusValdeku noortekeskusSündmusedKeskkonnahoiu linnalaager

Keskkonnahoiu linnalaager

Algusaeg: E, 12.08.2024

Lõpuaeg: R, 16.08.2024

Asukoht: Valdeku Noortekeskus

Hind: 80€

Anname endast parima, et linnalaagris osalenud noored on kõrgem keskkonnateadlikkus ja nad hoolivad keskkonnast laiemalt. Nad teavad, kuidas elada ressursisäästlikult ja milline tarbimine põhineb ringmajanduse põhimõtetel.

Päeva esimeses pooles viime läbi töötubasid, käime väljasõitudel ja kutsume külalisi, kes aitavad noortel mõista ja mõtestada keskkonnasäästlikku eluviisi. 
Pärast lõunasööki saavad noored osaleda meelelahutuslikes tegevustes. 

Laager on suunatud vanusele 10+ ja kohti jagub 25-le keskkonnahuvilisele. Teame praegu juba kindlaid laagrikuupäevi, milleks on: 12.08-16.08  

Laager on tasuline ja programmi selgudes võib selle hind muutuda. Tegevused algavad ja lõppevad iga päev Valdeku Noortekeskuses ja hinna sees on kogu laagriprogramm ja iga päeva lõuna. Laagrit juhendavad Valdeku Noortekeskuse noorsootöötajad ja välisvabatahtlik. Linnalaagri ega  selle programmi sisse ei kuulu ööbimine.

Kui oled laagrist kindlasti huvitatud ja soovid selle programmi, siis kirjuta: evely.pajula@nomme.ee

Eelmise aasta keskkonnateemaline laager videopildis:

Vaata eelmise aasta keskkonnahoiu laagrit siin

Valdeku Noortekeskus pakub avatud noortekeskuse teenust ja on oma tegevuses spetsialiseerunud lauamängudele. Muuhulgas oleme alati oluliseks pidanud keskkonna heaks tegutsemist. Meie mõtteid sel teemal leiad kindlasti meie blogist:

Meie blogi